L’escola se’ns crema!Fent front a l’emergència climàtica des de la comunitat educativa

29 juny 2022 | ACCIONS, Accions del projecte

Què faries si un dia, en arribar a l’escola, estigués completament en flames? 

Aquest és el taller formatiu que farà Entrepobles a l’escola Rosa Sensat aquest mes de juliol i que va dirigit a la comunitat educativa.

Objectius:

  • Identificar i conèixer les causes, conseqüències i el sentit d’urgència que s’amaga en el concepte d’emergència climàtica.
  • Definir el nostre rol en la comunitat educativa, la societat i l’hàbitat per contribuir a fer front a l’emergència climàtica des de la justícia global, tot reflexionant i qüestionant els sistemes de valors dominants.
  • Adquirir eines i estratègies per acompanyar el procés d’empoderament de l’alumnat i de la comunitat educativa com a agent de canvi vers l’emergència climàtica.

RECURSOS

Economia feminista: Desafiaments, propostes i aliances

Economia feminista: Desafiaments, propostes i aliances

Aquest llibre neix de la necessitat d’apostar per nous enfocaments que ens portin a processos emancipadors i incloents davant l’anomenat “conflicte capital-vida”, explorant i recollint reptes i desenvolupaments des de les diferents aportacions de l’economia feminista....

Activistes per la vida:  unitat didàctica i espai interactiu

Activistes per la vida: unitat didàctica i espai interactiu

Presentem la nova unitat didàctica: Activistes per la vida, on acostarem la realitat dels Drets Humans a Guatemala i Hondures a les aules de secundària. Es tracta d’un projecte interdisciplinari sobre la criminalització de les defensores i defensors a...